Αντιδήμαρχος Ανδραβίδας: Αμετακίνητος ο Μητροπολίτης

APO-BARDAΣυνάντηση με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανό, πραγματοποίησε χθες ο αντιδήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Δημήτρης Κωστόπουλος, για να ενημερωθεί επίσημα ο δήμος για την πρόθεση του να νοικιάσει το γηροκομείο Βάρδας για την φιλοξενία αλλοδαπών εργατών γης.

Ο κ. Κωστόπουλος ανέφερε στο ΙΟΝΙΟΝ FM, ότι ο Μητροπολίτης φέρεται αποφασισμένος να παραχωρήσει το γηροκομείο Βάρδας σε ιδιώτη, για την δημιουργία ξενώνα φιλοξενίας αλλοδαπών εργατών γης που απασχολούνται στις καλλιέργειες φράουλας.

Όπως ανέφερε ο Σεβασμιώτατος στον αντιδήμαρχο, το γηροκομείο επιβάρυνε την Μητρόπολη Ηλείας, με 2.500 ευρώ μηνιαίως, (δύο νυχτοφύλακες και ρευματοδότηση) ήδη έχει υπογραφεί το συμφωνητικό για επτά χρόνια με την πατρινή εταιρεία «Ροδόπουλος – Βαρδαλαχάκης» και μηνιαίο αντίτιμο 1.500 ευρώ, για να φιλοξενηθούν 150 αλλοδαποί εργάτες.

Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε ότι ο Μητροπολίτης ήταν αμετακίνητος, τονίζοντας ότι το γηροκομείο ανήκει στην Μητρόπολη.

Ο αντιδήμαρχος σχολίασε ότι ενημέρωσε για τις αντιδράσεις των κατοίκων και θεωρεί ότι έπρεπε να γίνει σεβαστή η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Ανδραβίδας – Κυλλήνης και των κατοίκων της Βάρδας.

Εμφανίσεις: 67531
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!