Αυλωνάρι: Πέρασαν μήνες και η μορφή ανθρώπου μένει εκεί!

aulonari

Περίεργο φυσικό φαινόμενο;

 Ο,τι κι αν είναι πάντως η μυστηριώδης μορφή που έχει εμφανιστεί στο μεγάλο παράθυρο που βρίσκεται στην πρόσοψη του Ιερού Ναού του Αγίου Δημητρίου στα Χάνια Αυλωναρίου κόβει την ανάσα σε όλους όσοι έχουν σπεύσει να τη δουν από κοντά.

Τους τελευταίους μήνες  οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Αυλωναρίου γίνονται θεατές μιας εικόνας που θυμίζει το πρόσωπο νεαρού άνδρα και η οποία έχει εμφανιστεί πάνω από την κεντρική είσοδο του ναού.

Αν και η εκκλησία ήταν εγκαταλειμμένη εδώ και πολλά χρόνια (ενδεικτικό της εγκατάλειψης είναι η εγκατάσταση μιας ομάδας Τσιγγάνων οι οποίοι είχαν στήσει ένα μίνι καταυλισμό στο προαύλιό του), τώρα το πλήθος συνωστίζεται για να δει με τα ίδια του τα μάτια το μυστηριώδες πρόσωπο.  

Ο ιερός ναός, που είναι χτισμένος πάνω σε ερείπια αρχαίου ναού της Αρτέμιδος, είναι γεμάτος με επιβλητικές βυζαντινές τοιχογραφίες και κυρίως με υπερφυσικές απεικονίσεις των αρχαγγέλων στους τοίχους του κεντρικού κλίτους. 

Πέρασαν τρεις μήνες, πέρασαν καταιγίδες και όμως η μορφή του ανθρώπου έμεινε εκεί. 

Εμφανίσεις: 56988
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!