Εγκαίνια νέου ''Κέντρου Νεότητος'' της Ι.Μ. Αιτωλίας

kentroneotitosΜε πλήθος κόσμου τελέστηκαν τα εγκαίνια του νέου «Κέντρου Νεότητος» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά, την Δευτέρα 28 Οκτωβρίου.

Με την παρουσία τους τίμησαν την εκδήλωση σύσσωμη η Δημοτική Αρχή, ο Λιμενάρχης Μεσολογγίου, ο Διευθυντής  της Β/θμιας Εκπαίδευσης Αιτ/νίας, ο Πρόεδρος της  Α’ ΕΛΜΕ Αιτ/νίας, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Το νέο Κέντρο Νεότητος βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Χαριλάου Τρικούπη και Πλυτά και μέχρι πρότινος στεγαζόταν σε αυτό ο 1ος Παιδικός Σταθμός.

Κατόπιν αποφάσεως του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, παραχωρήθηκε στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για να στεγάσει τις δραστηριότητες του τομέα Νεότητος.

Μετά την ανακαίνιση του κτιρίου, η Ι.Μητρόπολη αποφάσισε να στεγαστούν σε αυτό οι εξής δραστηριότητες: Κατηχητικές Συνάξεις Νηπίων, Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, Παιδική χορωδία Δημοτικού και Γυμνασίου, Τμήμα χειροτεχνίας για κορίτσια, Δανειστική Βιβλιοθήκη και Δημιουργική απασχόληση παιδιών νηπίου και δημοτικού.

Εμφανίσεις: 43927
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!