Περί διαπομπεύσεως...

 diapompeisuΓια τα περί "διαπομπεύσεως" που γνωστός blogger - υπάλληλος Μητροπολίτη του Λεκανοπεδίου εγκαλεί τη Romfea.gr ενημερώνουμε αυτόν και τους προϊσταμένους του τα ακόλουθα:

- το επάγγελμά μας είναι να ενημερώνουμε τον κόσμο για τα όσα συμβαίνουν στην Ορθοδοξία. Αυτό σημαίνει πως θα προβάλλουμε ΟΛΕΣ τις ειδήσεις ακόμη και αυτές που δεν τους ''συμφέρουν''. Είναι τιμή μας να υπηρετούμε την Εκκλησία και όχι ροζ φυλλάδες πορνογραφικού περιεχομένου και ευκαίρως ακαίρως όταν έχει "μεροκάματο" να κάνουμε και εκκλησιαστικό ρεπορτάζ.

- Ο μπλόγκερ - υπάλληλος αρνείται να δημοσιεύσει φωτογραφικό υλικό γιατί πολύ απλά δεν το έχει. Εάν το είχε αυτό, ακόμη και πολύ χειρότερο, η διαδρομή του έχει δείξει πως θα το δημοσίευε με τον χείριστο βαθμό. 

- Για τα περί ''δημοσιογραφικών'' κανόνων που κόπτεται, του υπενθυμίζουμε την ''είδηση'' για τη μετάβαση του Αρχιεπισκόπου στη Μεσσηνία με ελικόπτερο, κάτι που αποδείχτηκε μόνο ως αποκύημα της φαντασίας του.

Τέλος, παρακαλούμε την παρέα των νοτίων προαστίων να μην τους πιάνει η ''πρεμούρα'' για τα "καθ' υπαγόρευση'' δημοσιεύματα και ας ανατρέξουν στο αρχείο της Romfea.gr  για να δουν εάν και κατά πόσο ενημερώνουμε μονόπλευρα τους αναγνώστες μας.

Ευτυχώς, ούτε παχυλό τακτικό "μισθό" μας κόβει ο Μητροπολίτης με τις αυτοσχέδιες μίτρες, ούτε στο σαλόνι του σπιτιού του μας έχει φωτογραφίες φαρδιά πλατιά, επιβεβαιώνοντας την "υπαλληλική'' σχέση μεταξύ Μητρόπολης και μπλόγκερ.

Ας μας συγχωρέσουν οι αναγνώστες για τα παραπάνω που δεν τους αφορούν.

Ενίοτε, όμως, ορισμένοι χρειάζονται να λάβουν τις απαντήσεις τους, αφού δεν τηρούν το γνωστό διαφημιστικό ρητό ''καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς''.

Romfea.gr

Εμφανίσεις: 108873
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!