Τι κρύβεται πίσω από τις κατηγορίες για τον ρώσο ιερέα

paid.ros1

ROMFEA.GR | Το γύρω του κόσμου κάνει η είδηση για τον ρώσο κληρικό από την Αγία Πετρούπολη που κατηγορείται για παιδεραστία, ποιά είναι όμως αλήθεια και ποιοι κρύβονται πίσω από αυτή την περίπτωση.

Ο π. Γλέμπ είναι πολύ δραστήριος κληρικός, οικογενειάρχης με 4 (!) παιδιά, δυο εκ των οποίων είναι υιοθετημένα, ενώ πάντα τοποθετείται επί πάντων των επίκαιρων ζητημάτων.

Για τις εν λόγω κατηγορίες το στενό του περιβάλλον, τονίζει ότι όλο αυτό είναι μια εκδίκηση εκ μέρους του οργανισμού που ασχολείται με την δήθεν δικαιοσύνη των ανηλίκων και υποτίθεται ότι προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών που τα κακοποιούν ενήλικες ή απλά τους εκπαιδεύουν όχι σύμφωνα με τα πρότυπα τα δικά τους της νοοτροπίας δηλαδή αυτών των οργανισμών.

Μιλάμε για περιπτώσεις αφαιρέσεως παιδιών από τις κανονικές οικογένειες κατόπιν καταγγελιών από τρίτους, η από ψυχολόγους του σχολείου και των υπηρεσιών πρόνοιας για δήθεν κακοποίηση από τους γονείς τους.

Όμως, πολλά παιδιά από αυτά ενώ τα βάζουν σε ορφανοτροφεία, στη συνέχεια τα πωλούν σε πλούσιους παιδαραστές ακόμα και σε ομοφυλόφιλους.

Ο π. Γλέμπ αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Ισραήλ με αποστολή, την οποία του ανέθεσε ο οικείος του Επίσκοπος και δεν κρύβεται όπως γράφουν τα ΜΜΕ.

Έχει ήδη υποβάλει μήνυση κατά των δικαστικών αρχών που δρουν παράνομα και ανακοίνωσαν τη σύλληψή του ερήμην.

Επίσης να αναφερθεί ότι ο π. Γλέμπ στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook γράφει ότι, τον συκοφάντησαν οι μητέρες των κοριτσιών αυτών απειλούμενες από παράγοντες του ως άνω οργανισμού, αλλά τώρα που κατάλαβαν το λάθος τους δεν μπορούν να ασκήσουν αναίρεση της καταγγελίας τους, διότι τους απειλούν με ποινική δίωξη με κατηγορία την ψευδομαρτυρία.

Τέλος ο Επίσκοπος του π. Γλέμπ χθες σε γραπτή δήλωσή του, ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση ο εν λόγω κληρικός που γνωρίζει πάνω από 20 χρόνια και τα παιδιά τον λατρεύουν, δεν θα έκανε κάτι τέτοιο.

Αυτά για την ώρα….

Εμφανίσεις: 76937
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!