Δάκρυσε η Σάρον Στόουν στη συνάντηση με τον Πατριάρχη Ηλία

ImageΤον Καθολικό Πατριάρχη Γεωργίας κ. Ηλία Β΄ επισκέφθηκε η διάσημη ηθοποιός του Holywood, Σάρον Στόουν, στο γραφείο του στο Πατριαρχικό Μέγαρο.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης ο Πατριάρχης Γεωργίας έδωσε πατρικές συμβουλές στην διάσημη ηθοποιό, ενώ μίλησε μαζί της και για την τέχνη.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η Σάρον Στόουν, την στιγμή που διηγήθηκε στον Πατριάρχη Γεωργίας την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία της το 2001, στα μάτια της έτρεχαν δάκρυα.

Να σημειωθεί ότι η ηθοποιός είχε μεταφερθεί στις 30 Σεπτεμβρίου 2001 στο νοσοκομείο με πολύ ισχυρούς πονοκεφάλους και σύμφωνα με την ιατρική διάγνωση έπασχε από " υποαραχνοειδή αιμορραγία", αιμορραγία στον εγκέφαλο που εάν δεν αντιμετωπισθεί προκαλεί εγκεφαλικό.

«Μακαριώτατε, την ώρα της εγχείρησης έφτασα κοντά στο θάνατο, είδα ένα απέραντο λευκό φως το οποίο με γαλήνευε», ανέφερε μεταξύ άλλων η διάσημη ηθοποιός.

Τέλος, ο Πατριάρχης Γεωργίας κ. Ηλίας περπάτησε με την Σάρον Στόουν σε ένα ειδικό χώρο που έχει τα φυτά του, και εν συνεχεία της πρόσφερε μια εικόνα της Παναγίας.

Image

Εμφανίσεις: 64027
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!