Το νέο πενταμελές συμβούλιο υπαλλήλων της Ιεράς Συνόδου στον Αρχιεπίσκοπο

1989746

Το νέο πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο των υπαλλήλων της Αποστολικής Διακονίας  και της Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος έγινε δεκτό από τον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο στο ιδιαίτερο γραφείο του, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Διαύλειας και Αρχιγραμματέα της Ιεράς Συνόδου κ. Γαβριήλ. 

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου κ. Γ. Βασιλείου ευχαρίστησε θερμά τον Αρχιεπίσκοπο για την προσήνειά του να δεχθεί σε ακρόαση το Συμβούλιο, υπογράμμισε την πνευματική σχέση πατέρα-παιδιών πουαισθάνονται οι υπάλληλοι έναντι τόσο της Αυτού Μακαριότητας, όσο και προς όλο το σώμα των Ιεραρχών και διαβεβαίωσε για την προθυμία και το πνεύμα εργατικότητας που θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν οι υπάλληλοι, πάντα εντός του κλίματος αγαστής συνεργασίας της Διοικούσης Εκκλησίας και των εργαζομένων σ’αυτήν.

Στο τέλος της ομιλίας του προσέφερε αναμνηστικό δώρο ένα επίχρυσο κλαδί ελιάς, σύμβολο της ευμάρειας, της ειρήνης και της δημοκρατίας στην αρχαιότητα και μέσο θεραπείας στον χριστιανισμό. 

Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε καλή επιτυχία στο νέο Πενταμελές, υπογραμμίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα της Εκκλησίας και τις σχέσεις όλων όσων υπηρετούν αυτήν, οι οποίες θα πρέπει να χαρακτηρίζονται από αρμονία, κατανόηση, αγαστή συνεργασία και κυρίως από την εν Χριστώ αγάπη.

Στο τέλος του λόγου του, επέδωσε ως αναμνηστικό ένα κλαδί βασιλικού, σύμβολο της ευλογίας της Εκκλησίας.  

1989749

1989747

Εμφανίσεις: 59152
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!