Ρεθύμνης Ευγένιος "Πρέπει οι πολιτικοί να αγκαλιάσουν τον απλό λαό"

ImageΜε τον μητροπολίτη Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Ευγένιο συναντήθηκε σήμερα το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς στο πλαίσιο της τριήμερης επίσκεψής του στην Κρήτη που πραγματοποιεί από χθες.

Ο Πρόεδρος της Ν.Δ επισκέφθηκε την Μητρόπολη συνοδευόμενος από τον αντιπρόεδρο του κόμματος Δημήτρη Αβραμόπουλο και τη βουλευτή του κόμματος στο νομό Ολγα Κεφαλογιάννη, τον Γιάννη Πλακιωτάκη από το νομό Λασηθίου και τους κυρίους Βιρβιδάκη και Βολουδάκη, βουλευτές του κόμματος από τα Χανιά.

"Σας υποδεχόμαστε με πολλή χαρά στον ευλογημένο από το Θεό τόπο μας, στο πανέμορφο Ρέθυμνο και ιδιαίτερα εδώ στο σπίτι της Εκκλησίας των Ρεθυμνίων και Σας ευχαριστούμε για την επίσκεψή Σας, ανέφερε ο κ. Ευγένιος καλωσορίζοντας τον κ. Σαμαρά.

Εν συνεχεία τόνισε: "Η Εκκλησία μας καθημερινά, όπως γνωρίζετε καλά, κάνει πολυμέτωπο και πολυεπίπεδο αγώνα για να δίδει ελπίδα στους ανθρώπους. Αυτό είναι το χρέος της. Να εύχεσθε να το συνεχίζομε και παρακαλούμε από τη θέση Σας να κάνετε ότι μπορείτε για το σκοπό αυτό".

"Γνωρίζομε το πολυεύθυνο της θέσεώς Σας και ευχόμαστε να Σας δίδει ο Θεός δύναμη και υγεία για να συνεχίζετε το έργο Σας", πρόσθεσε ο κ. Ευγένιος.

Απευθυνόμενος προς τον κ. Σαμαρά ο μητροπολίτης του είπε: «Η αριστοκρατία και η αρχοντιά των ανθρώπων του νομού, μπορούν να αγκαλιάσουν όσους μπορούν να δώσουν ελπίδα για όλα εκείνα που απελπίζουν τους ανθρώπους».

«Παράλληλα, όμως, πρέπει να αγκαλιαστεί και ο απλός λαός από πολιτικούς που διαθέτουν αριστοκρατία και αρχοντιά», πρόσθεσε ο κ. Ευγένιος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης πρόσφερε στον κ. Σαμαρά το βιβλίο της ιστορίας της Ιεράς Μητροπόλεως Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, ένα βιβλίο για την Ιερά Μονή Αρκαδίου και μια εικόνα των Αγίων Τεσσάρων Μαρτύρων.

Image

Εμφανίσεις: 54941
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!