Ορκωμοσία Καθηγητών στην Αν. Εκκλησιαστική Ακαδημία

DSC02485

ROMFEA.GR | Πραγματοποιήθηκε σήμερα τελετή ορκωμοσίας εκλεγμένων και διορισμένων καθηγητών στην αίθουσα τελετών του Πανεπιστημίου της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών.

Οι νέοι καθηγητές, κα Σπυριδούλα Γρ. Κωσταρά , η οποία και ανέλαβε το επιστημονικό αντικείμενο της Ψυχολογίας της Επικοινωνίας, αλλά και π. Βασίλειος Θερμός, ο οποίος ανέλαβε το επιστημονικό αντικείμενο της Ποιμαντικής, ορκίστηκαν ενώπιον του Προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής Αρχ. Νικολάου Ιωαννίδη, καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών και του κ. Γρηγορίου Κωσταρά Καθηγητού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Παρόν στην τελετή ήταν και ο Διευθυντής της Εκκλ. Εστίας Α.Ε.Α.Α. Αρχ. Αγαθαγγέλος Κόκλας Δρ. Φιλοσοφίας, καθώς και ο Πρόεδρος των Φοιτητών κ. Θεόδωρος Μπουλιέρης μετά του Γενικού Γραμματέως του κ. Παναγιώτη Ρωμάνου, ο οποίος απεύθυνε θερμό συγχαρητήριο λόγο για το ευχάριστο γεγονός, μεταφέροντας τις θερμότερες ευχές των φοιτητών στους νέους καθηγητές.

DSC02488

DSC02489

DSC02492

Εμφανίσεις: 115532
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!