Πανήγυρις Αγίου Στυλιανού στην Ι.Μ. Περιστερίου (ΦΩΤΟ)

per1

Με λαμπρότητα,κατάνυξη και μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε η ιερά μνήμη του Αγίου Στυλιανού του Παφλαγόνος , στην Ιερά Μητρόπολη Περιστερίου στην περιοχή της Χρυσούπολης.

Την Δευτέρα 25 Νοεμβρίου παραμονή της εορτής,τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός μετ' αρτοκλασίας, τον θείο λόγο κήρυξε ο Αρχιμ. Επιφάνιος Κάνδρος.

Ανήμερα της εορτής τελέστηκε ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία από τον Ιεροκήρυκα της Ι.Μ.Περιστερίου Αρχιμ. Γεράσιμο Καραμολέγκο ο οποίος κήρυξε τον θείο λόγο.

Το απόγευμα ανήμερα της εορτής τελέστηκε ο μεθέορτος εσπερινός και η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος στην περιοχή της Χρυσούπολης.

Ο Ιεροκήρυκας της Ι.Μ.Περιστερίου Αρχιμ. Γεράσιμος Καραμολέγκος κατακλείοντας την πανηγυρική σύναξη, μετέφερε τις πατρικές ευλογίες και ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστεριου κ. Χρυσοστόμου και ευχαρίστησε εγκάρδια όλους αυτούς οι οποίοι παρέστησαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της θρησκευτικής πανηγύρεως και κυρίως τον προϊστάμενο του Ιερού Ναού Αρχ.Μακάριο Πλαβούκο για την άρτια διοργάνωση και της εφετινής πανηγύρεως.

per2

per3

per5

per6

Εμφανίσεις: 65133
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!