Ο Μητροπολίτης Κηφισίας στην Αν. Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών

114

Το οικοτροφείο της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, επισκέφτηκε σήμερα ο Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος, τελώντας αρχικά στο παρεκκλήσιο της σχολής Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, παρουσία του Προέδρου της Διοικούσης Επιτροπής της Α.Ε.Α.Α. Αρχιμ. Νικολάου Ιωαννίδη, του Διευθυντού του Οικοτροφείου της , Αρχιμ. Αγαθαγγέλου Κόκλα και του Προέδρου των φοιτητών κ. Θεοδώρου Μπουλιέρη.

Ο Μητροπολίτης δήλωσε την διαρκή και ασταμάτητη ανησυχία του για την σχολή αυτή, αλλά και την παράλληλη στήριξη του σε οτιδήποτε χρειάζονται οι φοιτητές, οικότροφοι και σιτιζόμενοι!

Επίσης σημείωσε τον κίνδυνο εκκοσμίκευσης της εκκλησίας και την ανάγκη υπερασπίσεως του Ποιμαντικού και βαθιά Χριστοκεντρικού χαρακτήρα των εκκλησιαστικών σχολών.

Η επίσκεψη του Μητροπολίτου έληξε με μια μικρή σύσκεψη με τον Πρόεδρο των φοιτητών κ. Θεόδωρο Μπουλιέρη, με τον οποίον συζητήθηκαν φλέγοντα ζητήματα που απασχολούν την Εκκλησιαστική εκπαίδευση και το οικοτροφείο της σχολής.

Εμφανίσεις: 47132
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!