Εγκαινιάσθηκε το νέο Πυροσβεστικό Μέγαρο Καλαβρύτων

vresthenisΠραγματοποιηθήκαν σήμερα, από το Δήμαρχο Καλαβρύτων κ. Γιώργο Λαζουρά και τον Αντιστράτηγο του Πυροσβεστικού Σώματος κ. Αφάλη, τα εγκαίνια του νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Πυροσβεστικού Μεγάρου των Καλαβρύτων.

Στην τελετή των εγκαινίων χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Βρεσθένης κ. Θεόκλητος και παρέστησαν, ο Γενικός Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νοτίου Ελλάδος Αντιστράτηγος (Π.Σ.) κ. Αφάλης, ο Περιφερειακός Διοικητής της Πυροσβεστικής Υποστράτηγος (Π.Σ.) κ. Παναγιώτης Γιαννακόπουλος.

Ο Αντιστράτηγος Περιφερειακός Διοικητής της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Διευθυντής Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δημήτρης Κατσαρός, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Χατζηλάμπρου, ο πρώην, βουλευτής και Δήμαρχος Καλαβρύτων κ. Αθανάσιος Παπαδόπουλος, Αντιδήμαρχοι, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαβρύτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Χιονοδρομικού Κέντρου κ. Βαζαίος και πλήθος Καλαβρυτινών πολιτών.

Εμφανίσεις: 44889
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!