Αποκρυφιστικές προσεγγίσεις στο θέμα της ασθένειας (ΒΙΝΤΕΟ)

apokri

Η λαίλαπα του αποκρυφισμού, ως εκλεκτή θυγατέρα της ‘’Νέας Εποχής’’, έχει εξαπλωθεί, με ανησυχητικές διαστάσεις στην Ορθόδοξη πατρίδα μας.

Η γιόγκα και ο γκουρουϊσμός, η μαύρη μαγεία και ο πνευματισμός, επισκέπτονται ως προβατόσχημοι λύκοι τον πονεμένο και ασθενή άνθρωπο.

Προβάλλονται από τα ηλεκτρονικά μέσα με ένδυμα εναλλακτικής ιατρικής, γυμναστικής, φυσικοθεραπείας, ώστε να πείσουν και να ελκύσουν τυχόν αφελείς και απογοητευμένους. Η οικονομική εκμετάλλευση παραμένει πρώτιστη αιτία αυτού του εξαπλούμενου φαινομένου.

Ο άνθρωπος με σύντροφο το σωματικό πόνο, όσο απομακρύνεται από το Θεό, τόσο πιο ευάλωτος γίνεται στις σειρήνες του αποκρυφισμού οι οποίες παρασύρουν σε στιγμή αδυναμίας ακόμη και τους εκλεκτούς.

Ακολουθεί η ομιλία του Αρχιμ. Αγγέλου Ανθοπούλου, Εφημερίου του Ιερού Ναού του Αγίου Αρτεμίου Παγκρατίου, στον Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και Αγίας Φωτεινής Υμηττού στα πλαίσια Λειτουργίας του Αντιαιρετικού Σεμιναρίου της Ιεράς Μητροπόλεώς Καισαριανής Βύρωνος και Υμηττού.

Εμφανίσεις: 51063
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!