Σχετικά με τα σχόλια των αναγνωστών της Romfea.gr

reΣχετικά με τα σχόλια των αναγνωστών στις ειδήσεις της Romfea.gr υπενθυμίζουμε πως το Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων στηρίζει απόλυτα την ελευθερία του λόγου και την έκφραση όλων των απόψεων στο διαδίκτυο και ενθαρρύνει τους αναγνώστες να καταθέτουν την προσωπική τους άποψη, να ασκούν εποικοδομητική κριτική ή να κάνουν διευκρινιστικά σχόλια κάτω από κάθε είδηση.

Υπενθυμίζουμε, ωστόσο, πως δεν επιτρέπουμε την ανάρτηση υβριστικών σχολίων ή παρατηρήσεων, μέσω των οποίων ο συντάκτης έχει ως στόχο να αποπροσανατολίσει ή να παραπλανήσει σκοπίμως το αναγνωστικό κοινό.

Επίσης οι σχολιαστές καλό θα ήταν να μην ξεκινούν "διάλογο" με άλλους σχολιαστές, κάτι που όπως έχετε διαπιστώσει δεν οδηγεί πουθενά.

Επαναλαμβάνουμε πως σε περίπτωση ανάρτησης ανάρμοστων σχολίων διατηρούμε το δικαίωμα:

* διαγραφής των σχολίων που ξεπερνούν τα όρια της καλώς νοούμενης κριτικής
* οριστικής διαγραφής του σχολιογράφου που επιμένει σε αυτή τη "λογική" και, τέλος,
* της παραχώρησης των προσωπικών στοιχείων του σχολιογράφου (της ηλεκτρονικής του διεύθυνσης, των στοιχείων που έχει δηλώσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, την IP που έχουμε στην κατοχή μας, κ.λπ.), εφόσον ζητηθούν από τις αρμόδιες αρχές δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος, για την άσκηση κάθε νόμιμης ενέργειας από τα θιγόμενα πρόσωπα.

Κάθε σχόλιο εγκρίνεται από την ομάδα της Romfea.gr ΜΟΝΟ όταν συμφωνεί με τους παραπάνω κανόνες δεοντολογίας.

Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας,

Romfea.gr

Εμφανίσεις: 88982
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!