Η Αποστολική Διακονία ανοίγει την αγκαλιά της για νοσηλευόμενα παιδιά

Young-Girl-Lying-In-HospitalΟ επιτελικός ιεραποστολικός και εκδοτικός οργανισμός της Αποστολικής Διακονίας  της Εκκλησίας της Ελλάδος, θέλοντας να μεταδώσει το χαρμόσυνο μήνυμα των Χριστουγέννων   και να μεταφέρει  τις ευχές και την ευλογία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 11.00, έχει προγραμματίσει επίσκεψη στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» κατά την οποία θα μοιραστούν παιδικά χριστουγεννιάτικα βιβλία στους νοσηλευόμενους μικρούς μας φίλους.

Στην εκδήλωση θα παραστεί ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Φαναρίου κ. Αγαθάγγελος, Γενικός Διευθυντής του Οργανισμού, συνοδευόμενος από διοικητικά στελέχη και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου των εργαζομένων της Αποστολικής Διακονίας και της Ιεράς Συνόδου, ενώ την όλη εκδήλωση θα κοσμήσει με την παρουσία της η παιδική χορωδία της ενορίας του Αγίου Αθανασίου Πολυδρόσου που θα τραγουδἠσει τα Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια.    

Εμφανίσεις: 46348
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!