Κορίνθου Διονύσιος: ''Υποκινούμενα τα δημοσιεύματα για σκάνδαλα στην Εκκλησία'' (ΒΙΝΤΕΟ)

diony

ROMFEA.GR | Για τα υποκινούμενα δημοσιεύματα που αφορούν "ροζ" σκάνδαλα μέσα στην Εκκλησία μίλησε στην εκπομπή "Με απλά λόγια" ο Σεβ. Μητροπολίτης Κορίνθου κ. Διονύσιος.

Ο κ. Διονύσιος σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα έκανε λόγω για ψευδείς ειδήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Σύνοδος θα κινηθούν νομικά.

"Υπάρχει η επίθεση της λάσπης και η επίθεση της αγάπης, εγώ θα παραμείνω στην επίθεση της αγάπης", τόνισε μεταξύ άλλων ο Μητροπολίτης Κορίνθου.

Επίσης αναφέρθηκε σε δημοσιογράφο ο οποίος του ζήτησε χρήματα για να είναι διαφορετικά τα δημοσιεύματα του, τονίζοντας ότι όλοι αυτοί να αναζητήσουν την λάσπη αλλού και όχι στην εκκλησία.

"Τα ιερά χρήματα θα πάνε σε εκείνους που τα έχουν ανάγκη, και όχι στις στοχευμένες επιθέσεις τους", υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο κ. Διονύσιος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Κορίνθου αναφέρθηκε στον προκάτοχό του Μητροπολίτη Παντελεήμονα Καρανικόλα, τονίζοντας ότι κάποια στιγμή αυτή η μεγάλη προσωπικότητα έφτασε στα γεράματα να γίνει περίγελος.

Επίσης ο Μητροπολίτης Κορίνθου πρόσθεσε πως διασύρθηκε ο προκάτοχός του, υπογραμμίζοντας ότι πέθανε απαρηγόρητος και καταρώμενος τους Κορινθίους γραπτώς.

"Αν φιλοδοξούν οι Κορίνθιοι για άλλη μια φορά να κατηγορηθούν ως πατροκτόνοι...δεν ξέρω", ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Διονύσιος.

Τέλος σχολιάζοντας τα "ροζ" δημοσιεύματα Αθηναϊκής Εφημερίδας για την Εκκλησία, έκανε λόγω για ψευδείς ειδήσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι τόσο ο ίδιος όσο και η Σύνοδος θα κινηθούν νομικά.

Ακολουθεί αναλυτικά η συνέντευξη του Σεβασμιωτάτου στο ekorinthos.gr:

Εμφανίσεις: 156420
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!