Κόρινθος: Τηλεφώνημα για βόμβα σε εκκλησία

apost.paulos.korinthos

Το απόγευμα της Κυριακής, κατά τη διάρκεια χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που πραγματοποιούσε η Μητρόπολη Κορίνθου στον Απόστολο Παύλο, παρουσία του σεβασμιότατου μητροπολίτη κ. Διονυσίου αλλά και πλήθους κόσμου, άγνωστος τηλεφώνησε και προειδοποίησε πως υπάρχει βόμβα μέσα στον χώρο της εκκλησίας.
Άμεσα ειδοποιήθηκε ο σεβασμιότατος, ο οποίος ενημέρωσε τους πιστούς να εγκαταλείψουν τον ναό βγαίνοντας στον προαύλιο χώρο.

Εντός ολίγων λεπτών στο σημείο κατέφθασε η αστυνομία με ειδικούς πυροτεχνουργούς και, αφού έλεγξε από άκρη σε άκρη όλο τον χώρο, έδωσε εντολή στους πιστούς να επιστρέψουν στην εκκλησία, καθώς δεν βρέθηκε κάτι «ύποπτο».

Σχολιάζοντας το γεγονός, ο Μητροπολίτης Διονύσιος δήλωσε: «Οι γνωστοί σκοτεινοί κύκλοι της Κορινθίας και όχι μόνο συνεχίζουν το βρόμικο παιχνίδι τους, έχοντας πρωταρχικό σκοπό να πλήξουν την εκκλησία και εμένα προσωπικά. Τους απαντώ πως με τη βοήθεια του Θεού αλλά και την αγάπη των Κορινθίων δεν πτοούμαι, έχουν διαλέξει λάθος στόχο, γιατί καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται».

Εμφανίσεις: 42238
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!