Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση από 70 παιδιά του κατηχητικού σχολείου

IMG 1177

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ.Διονυσίου, πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 21 Δεκεμβρίου στην κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κορίνθου, Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση απο τα 70 παιδιά του κατηχητικού σχολείου.

Τα παιδιά μέσα απο ένα θεατρικό δρώμενο με τίτλο "Δόξα εν Υψίστοις Θεω και επις γής Ειρήνη..Που είναι η Ειρήνη σήμερα;" παρουσίασαν αρχικά την ιστορία της Γεννήσεως του Χριστού και έπειτα παιδιά-εκπρόσωποι απο πολλές χώρες του κόσμου, ιδιαίτερα των περιοχών που ζούν σε άθλιες συνθηκές και πόλεμο, εξέφρασαν απελπισμένα τα προβληματά τους και τις στεναχώριες καταγγέλωντας οτι οι κυβερνήτες του κόσμου είναι αίτιοι όλων αυτών των καταστάσεων, είναι οι της καρδίας δολοφόνοι όπως τραγούδησαν, με αποτέλεσμα να στερούν στα παιδία ακόμα και να ονειρεύονται.

Όμως Άγγελος Κυρίου έφερε στα απελπισμένα παιδιά το μήνυμα της Γεννήσεως του Χριστού, το μήνυμα οτι ο Χριστός μας, είναι η πραγματική ειρήνη που γεννήθηκε για να σώσει τον κόσμο, να δώσει χαρά, αγάπη, γεμίζοντας έτσι με ελπίδα για ενα καλύτερο αύριο, τις καρδιές των πονεμένων αυτών παιδιών.

Εν συνεχεία η παιδική χορωδία του Ναού τραγούδησε επίκαιρα κάλαντα και τραγούδια και υποδέχθηκε τον Αγ. Βασίλη που έφερε δώρα για όλα τα παιδιά.

Η εκδήλωση έκλεισε με τις ευχαριστίες του υπευθύνου νεότητος του Ναού π.Αρκαδίου Ραζνύ, ο οποίος είχε και το γενικό πρόσταγμα της εκδηλώσεως και τις ευχές του εκπροσώπου του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου Κορίνθου κ. Διονυσίου, π.Αθανασίου Κοντογιάννη, ο οποίος συνεχάρει για την εκδήλωση τα στελέχη της νεότητας, τα παιδιά και ιδιαίτερα του γονείς που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, εμπιστεύονται τα παιδιά τους στην Εκκλησία.

IMG 1162

IMG 1163

IMG 1164

IMG 1166

IMG 1167

IMG 1168

IMG 1169

IMG 1170

IMG 1173

IMG 1174

IMG 1175

 

Εμφανίσεις: 59460
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!