''Το καλάθι του πτωχού αδελφού'' ενίσχυσε το 11ο Σύνταγμα Πεζικού (ΒΙΝΤΕΟ)

pezik

Το 11ο Σύνταγμα Πεζικού προσέφερε σήμερα τρόφιμα για την κάλυψη των αναγκών του φιλανθρωπικού προγράμματος «ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΟΥ ΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΥ» της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλέξανδρος ευχαρίστησε τη φρουρά της Τρίπολης όπου σα μάγοι με τα δώρα φόρτωσαν το αυτοκίνητο και με συνοδεία στρατιωτών έφεραν τρόφιμα τα οποία και προσφέρουν στο φιλανθρωπικό έργο της Μητρόπολης.

Επίσης ευχαρίστησε τον Στρατηγό, τον Διοικητή του 11ου Συντάγματος Πεζικού, αλλά και όλους τους αξιωματικούς που δεν παραλείπουν να βοηθούν τους συνανθρώπους που το έχουν ανάγκη.

Οι Αρκάδες πατριώτες ο ένας μετά τον άλλον προσφέρουν ότι έχει η καρδιά τους, τόνισε ο Σεβασμιώτατος ευχαριστώντας τους συγχωριανούς του από του Πάπαρι όπου προσέφεραν και αυτοί με τη σειρά τους πατάτες και μήλα, τα οποία παράγει ο τόπος τους, γεμίζοντας έτσι ακόμα πιο πολύ το καλάθι του πτωχού Αδελφού.

pezik1

pezik2

Εμφανίσεις: 48624
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!