Η πρώτη σύναξη νέων της Ι.Μ. Αργολίδος (ΦΩΤΟ)

nei4

Στο μαγευτικό προσκύνημα  του Αγίου Ιγνατίου στην ορεινή Αργολίδα πάνω από τις πηγές του Κεφαλαρίου έγινε σήμερα Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014, η πρώτη σύναξη νέων της Μητροπόλεως Αργολίδος.  

Από το πρωί μετά την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία που έγινε στον Ιερό ναό του Προσκυνήματος  χοροστατούντος του Μητροπολίτη Αργολίδος κ. Νεκταρίου, ακολούθησε πρωινό για όλους και κατόπιν ξεκίνησε η σύναξη των νέων στο συνεδριακό κέντρο του Προσκυνήματος.

Ο Μητροπολίτης κ. Νεκτάριος μίλησε στους νέους με λόγια απλά, τους ανέλυσε πατερικά κείμενα επίκαιρα με την σημερινή εποχή, οι νέοι που είχαν κατακλύσει το προσκύνημα του Αγίου Ιγνατίου άκουγαν με πολύ προσοχή τον Μητροπολίτη.

Παρών στην συνάντηση αυτή κι ο Θεοφιλέστατος επίσκοπος Επιδαύρου κ. Καλλίνικος καθώς κι αρκετοί Ιερείς της Μητροπόλεως Αργολίδος.

Μετά το πέρας της συνάξεως ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας εκκλησιαστικοί ύμνοι των Χριστουγέννων και παραδοσιακή μουσικοί από νέους της Μητροπόλεως.

nei0

nei

nei1

nei2

nei3

Εμφανίσεις: 82990
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!