Επίσκεψη Αγοραστού στον Μητροπολίτη Σταγών

agor3

Του Θανάση Βλάχου

Τον Μητροπολίτη Σταγών και Μετεώρων κ. Σεραφείμ επισκέφθηκε χθες εθιμοτυπικά ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την ανταλλαγή ευχών με την έλευση του νέου έτους.

Ο κ. Αγοραστός συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Καλαμπάκας κ. Σακελλαρίου, τον Αντιπεριφεριάρχη κ. Μιχαλάκη και τον Διευθυντή της Περιφέρειας κ. Μέγα έλαχε θερμής υποδοχής από τον κ. Σεραφείμ στο Μητροπολιτικό μέγαρο και μέσα σε ένα εγκάρδιο κλίμα αντάλλαξαν ευχές για τις ημέρες των εορτών και για τη νέα χρονιά που μπήκε.

Ο Μητροπολίτης κ. Σεραφείμ αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη για διάφορα ζητήματα που απασχολούν την περιοχή ευχαριστώντας τον για το μεγάλο ενδιαφέρον που δείχνει ο ίδιος τόσο για την περιοχή μας όσο και για ολόκληρο το Θεσσαλικό διαμέρισμα.

Ο κ. Αγοραστός ευχήθηκε με τη σειρά του ανταπέδωσε τις ευχές για καλή χρονιά στον Σεβασμιότατο λέγοντας ο Θεός να τον δίνει υγεία για να συνεχίσει το έργο που τόσα χρόνια επιτελεί με πολύ μεράκι και αγάπη.

Στην συνέχεια ενημέρωσε τον κ. Σεραφείμ για τον οίκο ευγηρίας που πρόκειται να κατασκευαστεί στην Καλαμπάκα και έκλεισε λέγοντας πως στηρίζει την Εκκλησία πάντα αφού εκείνη είναι η μόνη που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα να επιτελεί το κοινωνικό έργο στηρίζοντας τους αδύναμους συνανθρώπους μας.

Τις ευχές τους έδωσαν και οι κ.κ. Σακελλαρίου και Μιχαλάκης τονίζοντας την αγαστή μεταξύ τους συνεργασία η οποία θα συνεχιστεί και την νέα χρονιά προς όφελος της περιοχής.

agor1

agor2

Εμφανίσεις: 50507
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!