H Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ι.Ν. Παναγίας Σουμελά Αχαρνών (ΦΩΤΟ)

image

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ἡ Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του Ιερού Ναού Παναγίας Σουμελά Αχαρνών.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος.

Τα παιδιά της ενορίας μας παρουσίασαν ένα μικρό θεατρικό με θέμα: "Τα Άγια Χριστούγεννα". Ακολούθως τα παιδιά μας είπαν τί χρειάζεται για να κάνεις πραγματικά Χριστούγεννα.

Αμέσως μετά ἡ πολυμελής παιδική χορωδία τραγούδησε κάλαντα από την Ελλάδα συνοδεία οργάνων.

Στην Γιορτή συμμετείχαν 500 παιδιά της ενορίας μας. Εκατοντάδες πιστοί είχαν κατακλείσει τον χώρο του Ναού ο οποίος δεν μπόρεσε να χωρέσει όλους και η περισσότεροι παρακολουθούσαν την εκδήλωση από την γιγαντοοθόνη η οποία στήθηκε στην πλατεία του Ναού.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μέσα στον Ναό, τα παιδιά βγήκαν στον προαύλιο χώρο του Ναού, όπου όλοι χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δένδρο.

Την εκδήλωση έκλεισε ὁ Σεβασμιώτατος κ. Αθηναγόρας, ο οποίος ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τα παιδιά και τούς παρευρεθέντες και ευχήθηκε σε όλους Καλά και ευλογημένα Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά, και στη συνέχεια μοίρασε χριστουγεννιάτικα δώρα.

Η Γιορτή ολοκληρώθηκε με τα χριστουγεννιάτικα πυροτεχνήματα.

image-2

image-3

image-4

image-5

image-6

image-7

image-8

image-9

Εμφανίσεις: 60642
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!