Η Πριγκίπισσα Basma Bint Talal στην Μονή Αγίου Ιωάννου

ImageΤην μακροχρόνια αδελφική σχέση μεταξύ Μουσουλμάνων και Χριστιανών στην Ιορδανία  υποστήριξε χθες στις απογευματινές της δραστηριότητες η Πριγκίπισσα Basma Bint Talal, θεία του Βασιλεώς του Χασσιμιτικού Οίκου της Ιορδανίας, κατά την επισκεψή της στον Ιερό χώρο του ‘’Βαπτίσματος’’ σε φεστιβάλ του Petra International Center.

Η Πριγκίπισσα τόνισε την σημασία του προσκυνηματικού τουρισμού στην Ιορδανία με κέντρο τον τόπο της Βαπτίσεως του Χριστού, καθώς επίσης αναφέρθηκε στην απαραίτητη καλλιέργεια αγάπης, ευημερία και αλληλεγγύης μεταξύ των δύο θρησκειών στην Ιορδανία.

Κατόπιν η Πριγκίπισσα Basma Bint Talal επισκέφθηκε την νεοΐδρυτο Ιερά Μονή Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου παρα τον Ιορδάνη ποταμό όπου ξεναγήθηκε απο τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φιλαδελφείας κ. Βενέδικτο και ακολούθως σε μία συμβολική κίνηση, φύτεψε ένα δέντρο ελιάς στον προαύλιο χώρο της Μονής εις ένδειξη ειρήνης, αγάπης και γαλήνης.

Image

Image

Image

Image

Εμφανίσεις: 44568
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!