Ξάνθης Παντελεήμων: ''Τα παιδιά είναι το μέλλον της ομάδας''

ksan1

Το μαχαίρι στην… πίτα έβαλε το απόγευμα της Πέμπτης η διοίκηση της Skoda Ξάνθη σε μια κατάμεστη από αίθουσα κόσμο στο Le Chalet, κόβοντας την πρωτοχρονιάτικη πίτα της και μοιράζοντας ευχές για μια δημιουργική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς και γεμάτη επιτυχίες για την ομάδα και τα μέλη αυτής.

Διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές όλων των τμημάτων της ομάδας και εργαζόμενοι της ΠΑΕ έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, ανταλλάσοντας ευχές και συζητώντας επί θεμάτων σχετικών με το μέλλον της ομάδας.

Παίρνοντας τον λόγο ο πρόεδρος της ομάδας κ. Άρης Πιαλόγλου ανέφερε πως «πριν από μερικά χρόνια από τους 16 παίκτες της Εθνικής Ελπίδων οι 7 ήταν από τα φυτώρια της Ξάνθης. Αυτό το έργο θέλουμε να συνεχίσουμε και για αυτό θέλουμε να παλέψετε όλοι. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά και να είστε βέβαια ότι θα βάλουμε τα δυνατά μας αυτή τη χρονιά».

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Ξάνθης κ. Παντελεήμων έκοψε την πίτα ενώ κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ιστορία του εθίμου κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας, ενώ σχολιάζοντας τον ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό παιδιών, νεαρών αθλητών της ομάδας, που βρίσκονταν στην εκδήλωση σημείωσε πως «τα παιδιά αποτελούν το μέλλον της ομάδας. Την όμορφη και χαρούμενη ατμόσφαιρα την ομορφαίνει η παρουσία των νέων παιδιών που είναι η άνοιξη της ζωής». Λίγη ώρα αργότερα μάλιστα πρόσθεσε πως «η Skoda Ξάνθη αυτά τα 25 χρόνια παρουσίας της τίμησε αυτόν τον τόπο και τον έκανε γνωστό. Διαμόρφωσε αυτόν εδώ τον χώρο στα Πηγάδια και τον έκανε ένα κόσμημα για την περιοχή. Η ομάδα και οι φίλαθλοί της έχουν διδάξει ήθος και αυτό είναι κάτι που πρέπει να διατηρήσουμε. Η Skoda δεν κάνει συμφωνίες παρά μόνο πάνω από το τραπέζι. Εύχομαι καλή χρονιά για την ομάδα γεμάτη νίκες και καλή πρόοδο στα νέα παιδιά ώστε στη συνέχεια να αναδειχθούν σε ποδοσφαιριστές που θα πλαισιώνουν την ομάδα».

Από τη μεριά τους ο κ. Γιάννης Παπαχρόνης, εκπροσωπώντας το Γηροκομείο αλλά και τον Σύλλογο Αιμοδοτών, στάθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της ομάδας και τη συνεισφορά της στη λειτουργία των κοινωνικών δομών της περιοχής.

«Είμαστε τυχεροί στην Ξάνθη για τα στελέχη και την ομάδα της Skoda. Το φιλανθρωπικό της έργο είναι παράδειγμα προς μίμηση. Πέραν των εμφανών κινήσεων η ομάδα βοηθά τα ιδρύματα του Νομού μας με κινήσεις που δεν φαίνονται. Παράγει ήθος η ομάδα».

Στο παρών στην εκδήλωση έδωσαν ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης, ο οποίος μάλιστα κέρδισε και το φλουρί της πίτας των επισήμων, καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.

ksan2

Εμφανίσεις: 56551
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!