Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τον Δ/ντη της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

kioylos

Το Πυροσβεστικό Σώμα τίμησε τον Δ/ντη της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ. ΑΣ. Αρχιμανδρίτη Νεκτάριο Κιούλο για την ποιμαντική του προσφορά.

Σε επίσημη τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος με την παρουσία του νέου Αρχηγού κ. Βασιλείου Παπαγεωργίου, ολόκληρης της ηγεσίας και των Διοικητών όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής τιμήθηκε ο Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Κιούλος, ιεροκήρυκας των Σωμάτων Ασφαλείας και Δ/ντης της Θρησκευτικής Υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για την πνευματική του προσφορά προς το Πυροσβεστικό Σώμα.

Το ανώτατο μετάλλιο τιμής πρόσφερε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Δημοσίας Τάξεως και Προστασίας του Πολίτη Γενικός Γραμματέας κ. Πάτροκλος Γεωργιάδης.

Όπως ανεφέρθη ο π. Νεκτάριος εξυπηρετεί πνευματικά πανελληνίως και τους χιλιάδες αξιωματικούς και πυροσβέστες του Πυροσβεστικού Σώματος συμμετέχοντας στις διάφορες εκδηλώσεις αλλά ενισχύοντας πνευματικά ολόκληρο το προσωπικό δίνοντας την μαρτυρία της Ορθοδοξίας και της εκκλησίας στην ευαίσθητη αυτή κοινωνική ομάδα.

Ο Π. Νεκτάριος αφού ευχαρίστησε τον Αρχηγό αλλά και το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως για την τιμή που του έγινε, δήλωσε ότι η πράξη αυτή τιμά και την εκκλησία μας που στις δύσκολες αυτές ημέρες συμπαρίσταται στις πνευματικές ανάγκες του λαού.

Το γεγονός αποδεικνύει για μια ακόμη φορά την μεγάλη αξία της πνευματικής συμπαραστάσεως του λαού, την ανάγκη οργανώσεως του ποιμαντικού αυτού έργου της εκκλησίας στους διάφορους κοινωνικούς φορείς και τον χαρακτηρίζει κληρικό με εκκλησιαστικό φρόνημα και μεγάλη δραστηριότητα.

Εμφανίσεις: 48014
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!