Μητρόπολη Ηλείας: Σημαντική προσφορά σε δύσκολους καιρούς

Mitropolitis-Hleias-GermanosΣτο απολογισμό των δαπανών του προηγούμενου έτους για σκοπούς που άπτονται της κοινωνικής της προσφοράς, προχώρησε για μια ακόμα χρονιά η Ιερά Μητρόπολη Ηλείας.

Ένα έργο πολυσύνθετο που αφορά στη λειτουργία ιδρυμάτων για γέροντες, για την στέγαση φοιτητών και νέων, τη λειτουργία σχολών αγιογραφίας και μουσικής, βιβλιοθηκών, οικοτροφείων και νηπιαγωγείων, για υποτροφίες σπουδαστών, την ενίσχυση απόρων κλπ.

Το κοινωνικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, συνέδραμαν πολλοί πιστοί, ενώ το μεγαλύτερος μέρος των εξόδων καλύφθηκε με έσοδα από κληροδοτήματα πιστών.

Ταυτόχρονα υπήρξε ενίσχυση από πιστούς, ιδιώτες επαγγελματίες (τους οποίους η Ιερά Μητρόπολις Ηλείας ευχαριστεί)και από προγράμματα της ΕΕ.

Σύμφωνα με τον απολογισμό της Ιεράς Μητρόπολεως, τον οποίο έδωσε χθες στη δημοσιότητα: 

Σε 6.933.011,58€ ανήλθαν τα έξοδα της Ιεράς Μητροπόλεως Ηλείας, που δαπανήθηκαν δια το κοινωνικόν της έργον το παρελθόν έτος 2013.

Τα ανωτέρω έξοδα εκαλύφθησαν από τις πολλές δωρεές των πιστών, από τα έσοδα εξ ακινήτων των Ιδρυμάτων και της Ιεράς Μητροπόλεως, εκ Νοσηλείων του ΕΟΠΥΥ και του Υπουργείου Πρόνοιας, καθώς και από δωρεές και επιχορηγήσεις των Ι. Ναών και των Ι. Μονών της Μητροπόλεως.

Εμφανίσεις: 40140
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!