Ο Μητροπολίτης Γρεβενών στην βράβευση των πρωτευσάντων μαθητών

brabeia-2

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κ. Σεργίου, στην κατάμεστη από μαθητές και γονείς αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών, η εκδήλωση βράβευσης των πρωτευσάντων μαθητών κάθε τάξης των Δημοτικών Σχολείων της πόλης των Γρεβενών και των Γυμνασίων και Λυκείων του Ν. Γρεβενών, σχολικού έτους 2012 – 2013.

Ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης στο σύντομο χαιρετισμό του συνεχάρη το Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γρεβενών και Πρόεδρο των Κοινωφελών Ιδρυμάτων «Κωνσταντίνου και Μαργαρίτη Βρέντζιου» και «Νικολάου και Κούκας Κωνσταντινίδη» κ. Σέργιο για τη συνέχιση της παράδοσης βράβευσης των μαθητών καθώς και για τη σωστή διαχείριση των Ιδρυμάτων και τον ευχαρίστησε, που σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, κρατάει ζωντανή αυτή την εκδήλωση.

Συνεχάρη επίσης και τη ΔΕΚΕΓ του Δήμου Γρεβενών που συνδράμει όλα αυτά τα χρόνια στην συγκεκριμένη εκδήλωση.

Συνεχάρη τους μαθητές που βραβεύτηκαν και μεταξύ άλλων τόνισε: «στο πρόσωπο το δικό σας βραβεύεται η εκπαιδευτική κοινότητα, βραβεύονται οι συμμαθητές σας, βραβεύονται οι προσπάθειες και οι θυσίες που κάνετε κατά τη διάρκεια των μαθητικών σας χρόνων».

Ευχαρίστησε τους Εκπαιδευτικούς για τις προσπάθειές τους και για την επιτυχημένη εκπαιδευτική τους πορεία.

Σας αξίζουν τόνισε ειλικρινή συγχαρητήρια για την Ελληνορθόδοξη Παιδεία που προσφέρετε στους μαθητές, σημαντικό εφόδιο για το μέλλον τους καθώς και για την αναγέννηση της χώρας μας.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν με επιστολές τους ο Βουλευτής Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης, η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας κα Βίκυ Ευταξά καθώς και η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Γρεβενών κα Γεσθημανή Χατζηπαρασίδου.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε από την Ιερά Μητρόπολη Γρεβενών, το Δήμο Γρεβενών και τη ΔΕΚΕΓ, σε συνεργασία με τους διευθυντές των σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γρεβενών.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Γρεβενών κ. Γεώργιος Δασταμάνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Γρεβενών κ. Ανδρέας Τόσκας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γρεβενών κ. Βασίλειος Λάτσος, οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Γρεβενών κες Αικατερίνη Πέτρου και Βαρβάρα Τζημορώτα και κ.κ. Γεώργιος Αρμπάρας, Βάϊος Κόραβος, και Κων/νος Παλάσκας, ο Αντιδήμαρχος Δεσκάτης κ. Ιωάννης Ζαγκανίκας, ο Αστυνομικός Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Γρεβενών κ. Κων/νος Νταλέτσος, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γρεβενών κ. Ιωάννης Ζαψαλής, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Γρεβενών κ Θεόδωρος Κουκάκης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κα Δήμητρα Δόλγηρα, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι Προϊστάμενοι Α/θμιας και Β/θμας Εκπαίδευσης Γρεβενών κ.κ. Γεώργιος Νάστος και Θωμάς Λιάμπας, Σχολικοί Σύμβουλοι, Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων και οι Διευθυντές των σχολικών μονάδων των Γρεβενών.

brabeia-1

Εμφανίσεις: 61031
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!