Ο Πύργος τίμησε τον Πολιούχο του Άγιο Χαράλαμπο

pyrgosΤον Πολιούχο της  Άγιο Χαράλαμπο τίμησε σήμερα η πόλη του Πύργου.

Με σύμμαχο τον καλό καιρό χιλιάδες πολίτες συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις, την Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και τη Λιτάνευση της εικόνας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Την Κυβέρνηση εκπροσώπησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ παρέστησαν οι βουλευτές Ηλείας Κώστας Τζαβάρας, Γιάννης Κουτσούκος, Ανδρέας Μαρίνος, ο βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ. Παύλος Χαϊκάλης, οι δήμαρχοι Πύργου και Ήλιδας Μάκης Παρασκευόπουλος και Γιάννης Λυμπέρης, ο Β’ Υπαρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος Αθανάσιος Στυλιανόπουλος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Αθανάσιος Μάτσικας, οι εκπρόσωποι των σωμάτων ασφαλείας και της αυτοδιοίκησης στην περιοχή.

Μαζί με τον Μητροπολίτη κ.κ. Γερμανό και τον Επίσκοπο Ωλένης κ.κ. Αθανάσιο, χοροστάτησαν στην επίσημη δοξολογία ο Μητροπολίτης Μέμφιδος κ.κ. Νικόδημος, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας, και ο Μητροπολίτης Βύρωνος και Καισαριανής κ.κ. Δανιήλ.

Εμφανίσεις: 61375
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!