Τιμήθηκε ο Άγιος Χαράλαμπος στη Βαμβακού Φαρσάλων (ΦΩΤΟ)

farsala1

Του Βαγγέλη Σαμαρά για την Romfea.gr

Τον πολιούχο και προστάτη τους Άγιο Χαράλαμπο τίμησαν με κάθε μεγαλοπρέπεια οι κάτοικοι του χωριού Βαμβακού της επαρχίας Φαρσάλων στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων.

Το απόγευμα της Κυριακής εψάλλει ο Μέγας Πανηγυρικός Αρχιερατικός Εσπερινός χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Κυρίλλου ο οποίος κήρυξε και τον Θείο Λόγο.

Στον Εσπερινό παραβρέθηκαν ακόμη ο Αρχιερατικός Επίτροπος της επαρχίας Φαρσάλων Πρωτοπρεσβύτερος Ηλίας Γώγος, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Τρίκκης και Σταγών Πρωτοπρεσβύτερος Δημήτριος Κυρίτσης, καθώς και ο Αρχιερατικός Επίτροπος Βελεστίνου της Ιεράς Μητροπόλεως Δημητριάδος Πρωτοπρεσβύτερος Αθανάσιος Τράϊκος.

Κατά την τέλεση της Αρτοκλασίας ο Σεβασμιώτατος θέλοντας να τιμήσει την προσφορά τους στο Θυσιαστήριο του Υψίστου απένειμε το Οφίκιο του Πρωτοπρεσβυτέρου στο συνταξιούχο ιερέα π. Κων/νο Πολυμέρου και το Οφίκιο του Οικονόμου στον π. Δημήτριο Τσολιά.

Από πλευράς πολιτικής ηγεσίας τίμησαν με την παρουσία τους ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Μάξιμος Χαρακόπουλος καθώς και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός.

farsala2

farsala3

farsala4

farsala5

farsala6

farsala7

Εμφανίσεις: 81523
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!