Επιστολή Μητροπολίτη Ζιχνών στον Πρωθυπουργό

zixnonΜε αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η στήριξη της Εκκλησίας - και όχι μόνο - στο δίκαιο αίτημα των ομολογιούχων - φυσικών προσώπων που υπέστησαν ζημιές από το PSI+, να αποζημιωθούν.

Δίκαιη λύση και αποκατάσταση της αδικίας ζητά με επιστολή του προς τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά και ο Μητροπολίτης Ζιχνών και Νευροκοπίου κ. Ιερόθεος.

Το περιεχόμενο της επιστολής έχει ως εξής:

Είναι γνωστό και το βιώνουμε καθημερινώς στη ζωή μας οι δύσκολες μέρες που διανύει το Κράτος μας και ολόκληρος ελληνικός λαός.

Είναι δε πανθομολογούμενον ότι σχεδόν όλες οι Ελληνικές οικογένειες δοκιμάζονται σκληρά λόγω των μεγάλων οικονομικών προβλημάτων που προέκυψαν κατά τα τελευταία έτη χωρίς ουσιαστικά να φέρουν ακεραίως την ευθύνη αυτές.

Γνωρίζουν δε οι πάντες τις άοκνες καθημερινές μεγάλες επίπονες και αγωνιώδεις προσπάθειες που καταβάλετε τόσον εσείς προσωπικά όσο και όλα τα κυβερνητικά σας στελέχη με σκοπό αφενός μεν να διατηρήσετε το κράτος όρθιο αφετέρου δε να βρείτε τρόπους και λύσεις δια την ανακούφιση των εμπεριστάτων και δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο των φιλότιμων και αξιόλογων προσπαθειών σας, επιτρέψτε μου, ως Επίσκοπος μιας μικράς μεν και ακριτικής Ιστορικής δε Ιεράς Μητροπόλεως που και σε αυτήν οι πολίτες βιώνουν έντονα τις οικονομικές δυσκολίες όπως και ολόκληρος ο εληνικός λαός να σας διαβιβάσω σχετική, γνωστή σε εσάς επιστολή του Συλλόγου Φυσικών προσώπων Ομολογιούχων Ελληνικού Δημοσίου και ειδικότερα του Νομού Σερρών, μέλη του οποίου προέρχονται και εκ της ημετέρας Ιεράς Μητροπόλεως, και να σας παρακαλέσω θερμά για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους.

Βέβαιος όντας ότι θα επιλύσετε το πρόβλημα των μελών του ως άνω συλλόγου, εκφράζοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση μου στις συντονισμένες και αξιέπαινες προσπάθειες σας.

Εμφανίσεις: 54369
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!