Eτήσιο μνημόσυνο του Αρχιμ. Ισιδώρου Σαλάκου

20140215 084722

Το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου στο ναό της κοινότητας μας τελέσθηκε το ετήσιο μνημόσυνο του Αρχιμανδρίτου Ισιδώρου Σαλάκου, Μεγάλου Εκκλησιάρχου του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας.

Την Θεία Λειτουργία τέλεσε ως εκπρόσωπος του Πάπα και Πατριάρχου Αλεξανδρείας κ. Θεοδώρου, ο παρεπιδημών εν Ελλάδι Μητροπολίτης Ζάμπιας και Μαλάουι Ιωακείμ, συμπαραστατούμενος από πλειάδα κληρικών πνευματικών αδελφών και φίλων του αειμνήστου κληρικού.

Επιμνημόσυνο λόγο εξεφώνησε  ο Αρχιμανδρίτης Αρκάδιος Ραζνύ, κληρικός της Μητροπόλεως Κορίνθου, ο οποίος είχε συνυπηρετήσει επί τριετία με τον μακαριστό Αρχιμανδρίτη, στην Πατριαρχική επιτροπεία Καϊρου.

Το κόλλυβο του Ιερού Μνημοσύνου περίτεχνα είχαν διακοσμήσει , οι πατέρες της Μονής Παναγίας Κατακεκρυμένης Άργους, ενώ διενεμήθη στους εκατοντάδες προσελθόντες και μικρό εικόνισμα του Αγίου Ισιδώρου, αντίγραφο εικόνος εκ του προσωπικού προσευχηταρίου του εκλιπόντος.

20140215 083717

Εμφανίσεις: 48868
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!