Ιερόσυλος χτυπούσε παρεκκλήσια κι έκλεβε τα παγκάρια

pagkari-640Η καταγγελία πολιτών ότι ένας άγνωστος είχε επιχειρήσει να κλέψει χρήματα από το παγκάρι ενός παρεκκλησιού στις Σέρρες, κινητοποίησε τους αστυνομικούς της Ασφάλειας που έκαναν ελέγχους υπόπτων. Ένας από αυτούς, ήταν και ο δράστης!

Ο 46χρονος Έλληνας εντοπίστηκε να οδηγεί ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και ακινητοποιήθηκε για έλεγχο.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο όχημα μια αυτοσχέδια μεταλλική κατασκευή που έμοιαζε με λοστό, ένα φακό και μία πτυσσόμενη κεραία, αλλά βεβαιώθηκαν ότι ήταν ο ιερόσυλος όταν άδειασε τις τσέπες του και έβγαλε από μέσα ένα πλήθος… κερμάτων!

Κατά την εξέλιξη της προανάκρισης, ο δράστης ομολόγησε ότι χρησιμοποιούσε τον αυτοσχέδιο λοστό και την κεραία για να παραβιάζει τα παγκάρια και παραδέχθηκε ότι το πρωί της ίδιας ημέρας είχε διαρρήξει άλλα δυο σε ισάριθμα παρεκκλήσια στις περιοχές Μανδράκι και Ομαλό!

Έτσι, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών που του άσκησε δίωξη για κλοπές και απόπειρα, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχε «χτυπήσει» και άλλους ναούς.

Εμφανίσεις: 42471
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!