Εγκαίνια προσκυνηταρίου του Αγ. Αρτεμίου στην Έδεσσα

pellaΤα εγκαίνια του Προσκυνηταρίου του Αγίου Αρτεμίου στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 10 Μαρτίου στην Έδεσσα.

Να αναφερθεί ότι στα εγκαίνια για το Προσκυνητάρι παρέστησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Εδέσσης κ. Ιωήλ, οι βουλευτές Πέλλας κκ. Δ. Σταμενίτης και Θ. Τζάκρη, ο Γενικός Αρχηγός της Αστυνομίας Β. Χόνδρος, οι Δήμαρχοι κκ. Δ. Γιάννου, Δ. Πασόης και Γ. Χοΐδης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κ. Π. Κολόμβος, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Γιαννιτσών κ. Π. Περδικάτσης, οι Αστυνομικοί Διευθυντές γειτονικών Περιφερειακών Ενοτήτων και πολλοί άλλοι, καθώς και στελέχη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πέλλας.

Το Προσκυνητάρι είναι αφιερωμένο στον Άγιο Αρτέμιο, ο οποίος είναι ο Προστάτης της Ελληνικής Αστυνομίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας επέδωσε τιμητική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Θεόδωρο Θεοδωρίδη για την άριστη συνεργασία μεταξύ Περιφέρειας και Αστυνομικών υπηρεσιών.

«Συγχαίρω την Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας για την δημιουργία του προσκυνηταρίου. Ο Άγιος Αρτέμιος μάς εμπνέει με τον ενάρετο βίο του και με το απίστευτο θάρρος που επέδειξε για την προάσπιση των χριστιανών μέχρι τον μαρτυρικό του θάνατο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θεοδωρίδης.

Εμφανίσεις: 43538
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!