Με τις ευλογίες της Εκκλησίας η αποφοίτηση των καταδρομέων στη Ρεντίνα

L1040680

Πραγματοποιήθηκαν οι τελετές αποφοίτησης των νέων Καταδρομέων στη Ρεντίνα Θεσσαλονίκης.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 14 Μαρτίου η τελετή απονομής πτυχίων του Σχολείου Βασικής Εκπαίδευσης Εφέδρων Καταδρομέων (Δοκίμων Αξιωματικών). Την απονομή έκανε ο κ. Γεώργιος Γκαβούνος, Διοικητής του ΚΕΑΠ – Κέντρου Εκπαίδευσης Ανορθόδοξου Πολέμου, με την παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης κ. Γεωργίου.

Μεταξύ των πτυχιούχων ήταν ο Ιωάννης Φανερός, φοιτητής της Ανώτατης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Θεσσαλονίκης και υιός του Πωρτοπρ. Γεωργίου Φανερού, Αρχιερατικού Επιτρόπου Τήνου, ο οποίος παρέστη με την οικογένειά του.

Ο Σεβασμιώτατος ευχήθηκε στους νέους Εφέδρους Αξιωματικούς καλή σταδιοδρομία για το καλό της Πατρίδας και των εθνικών μας δικαίων, ενώ μετέφερε και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου.

Με την ευκαιρία της παρουσίας του στη Στρατιωτική Μονάδα Ειδικών Δυνάμεων, ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος επισκέφθηκε στο Επιτελείο τον Διοικητή της 1ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών-Αλεξιπτωτιστών κ. Βασίλειο Κουκουλομάτη, γνωστό από προηγούμενη θητεία του στη Βέροια.

Με την ευκαιρία αυτή ο Διοικητής προσκάλεσε τον Σεβασμιώτατο και τους συνοδούς του να παραστούν και στην τελετή απονομής του Πράσινου Μπερέ σε Καταδρομείς των Ειδικών Δυνάμεων, που ακολούθησε αμέσως μετά.

Της τελετής προέστη ο οικείος ιεράρχης, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Λαγκαδά, Λητής και Ρεντίνης κ. Ιωάννης, συνοδευόμενος από τον Πρωτοπρ. Αναστάσιο Παρούτογλου, Γενικό Αρχιερατικό Επίτροπο.

L1040636

L1040645

L1040651

L1040665

 

Εμφανίσεις: 84497
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!