Υποδοχή Τιμίου Ξύλου και τεμαχίου του Αρράφου Χιτώνα στη Πολίχνη

hiton6

ROMFEA.GR | Παρουσία πλήθους πιστών πραγματοποιήθηκε η υποδοχή του Τιμίου Ξύλου και τεμαχίου του Αρράφου Χιτώνα του Κυρίου, που ήλθαν από την Ιερά Μονή Παντοκράτορος Αγίου Όρους στον Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Πολίχνης.

Τα Ιερά Κειμήλια συνόδευαν οι Παντοκρατορινοί πατέρες Κασσιανός και Ραφαήλ, ενώ στην υποδοχή προεξηρχε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ. Βαρνάβας, ο οποίος στη συνέχεια τέλεσε τον Μέγα Αρχιερατικό Εσπερινό.

Να αναφερθεί ότι ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως εξέφρασε τις ευχαριστίες του στον Καθηγούμενο της Μονής Παντοκράτορος και την μοναστική αδελφότητα για την ευγενή κίνηση της έλευσης των ιερών κειμηλίων, καθώς και στον ιερατικώς προϊστάμενο του ιερού ναού Αρχιμανδρίτη Ευγένιο Καρατζα

Το Τίμιο Ξύλο και το τεμάχιο του Αρράφου Χιτώνα θα παραμείνουν στο ναό για προσκύνηση και θα αναχωρήσουν για το Άγιον Όρος την Παρασκευή 21.3.2014 μετά την ακολουθία των Χαιρετισμών.

hiton

hiton1

hiton2

hiton3

hiton4

hiton5

hiton7

hiton8

hiton9

hiton10

hiton11

Εμφανίσεις: 68959
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!