Ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών στην Ι.Μ. Νεαπόλεως (ΦΩΤΟ)

thermopilon3

ROMFEA.GR | Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης Μετεώρων Πολίχνης, τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Θερμοπυλών κ. Ιωάννης.

Ο Σεβασμιώτατος κατόπιν προσκλησεως του Μητροπολίτη Νεαπολεως, τέλεσε την Θεία Ευχαριστία με την ευκαιρία της έλευσης των ιερών κειμηλίων, αλλά μίλησε και το απόγευμα στον κατανυκτικό εσπερινό.

Στο κήρυγμά του ο κ. Ιωάννης μίλησε με γλαφυρά λόγια για την σημερινή ευαγγελική περικοπή, τονίζοντας την αγάπη για τον συνάνθρωπο αλλά και για τον Σταύρο του Κυρίου Ιησού Χριστού.

Επίσης μίλησε για τους νεοφανείς Άγιους των οποίων τεμάχια των λειψάνων τους βρίσκονται τεθησαυρισμενά στο ιερό ναό (δωρεά της Βασιλικής Ράλλη) στο κτήμα της οποίας είχαν βρεθεί.

Ακόμη ο Μητροπολίτης Θερμοπυλών ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Βαρνάβα και τους πατέρες, ενώ ευχήθηκε καλό υπόλοιπο και καλή ανάσταση

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο ναός είναι ο μοναδικός ενοριακός ναός προς τιμήν των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης σε όλη την Θεσσαλονίκη.

thermopilon

thermopilon1

thermopilon2

thermopilon4

thermopilon5

thermopilon6

thermopilon7

thermopilon8

thermopilon9

thermopilon10

thermopilon11

thermopilon12

Εμφανίσεις: 60488
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!