Κουρά μοναχού στην Ιερά Μονή Ασωμάτων Πετράκη

ImageΚατά τον Μεγάλο Εσπερινό της Εορτής του Ευαγγελισμού, στο Καθολικό της Ιεράς Μονής Ασωμάτων Πετράκη τελέσθηκε η κουρά  ενός ακόμη νέου μοναχού.

Ο Άγγελος Ανδρούτσος, 24 ετων, απόφοιτος της Ανωτάτης Εκκλ. Σχολής Αθηνών, προσαγόμενος από τον πνευματικό του Αρχιμανδρίτη Ιγνάτιο Μόσχο, έγκριτο αδελφό της Μονής και στέλεχος της Αρχιεπισκοπής, έλαβε το όνομα Ιγνάτιος.

Να αναφερθεί, ότι ο νεόκουρος φέρελπις μοναχός ομιλεί την Αγγλική και την Γαλλική γλώσσα.

Παρόντες ήσαν και οι γονείς και συγγενείς του, οι οποίοι με συγκίνηση συμπαραστάθηκαν στο ξεκίνημα της νέας ζωής του παιδιού τους.

Γι’αυτό ακριβώς και ο Καθηγούμενος της Μονής Αρχιμ. Ιάκωβος Μπιζαούρτης στην επίκαιρη προσλαλιά του προς τον νέον μοναχό, τον οποίον παρώτρυνε να ζήσει βαθιά και συνειδητά την κοσμογονική αυτή αλλαγή της ζωής του.

Επίσης, επαίνεσε με θερμούς λόγους και τους ευσεβείς γονείς, οι οποίοι με ίση αυταπάρνηση συγκατετέθησαν στην επιλογή του παιδιού τους και του έδωσαν ολόψυχα την ευχή τους.

Image

Image

Εμφανίσεις: 72886
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!