Συνάντηση με τον Αυστραλίας Στυλιανό θα έχει ο ΥΦΥΠΕΞ

99

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, θα πραγματοποιήσει τετραήμερη επίσκεψη στην Αυστραλία, από τις 22 έως τις 26 Μαρτίου σε Μελβούρνη, Καμπέρα και Σίδνεϊ, προκειμένου να παραστεί στις εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο κ. Γεροντόπουλος θα βρεθεί αρχικά στην Μελβούρνη, όπου την Κυριακή 23 Μαρτίου, θα παραστεί στη δοξολογία, η οποία θα τελεστεί στον Αρχιεπισκοπικό Ναό Αγίου Ευσταθίου, παρουσία του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου κ.Ιεζεκιήλ και του Θεοφιλεστάτου Επισκόπου Μιλητουπόλεως κ.Ιακώβου.

Στη συνέχεια, θα παρακολουθήσει στο Μνημείο Πεσόντων την παρέλαση για την Εθνική Επέτειο, την κατάθεση στεφάνων και θα εκφωνήσει τον πανηγυρικό της ημέρας.

Την Δευτέρα 24 Μαρτίου, ο Υφυπουργός Εξωτερικών θα συναντηθεί με τον Επίσκοπο Δέρβης, κ. Ιεζεκιήλ, ενώ την Τρίτη θα μεταβεί στο Σίδνεϊ και το απόγευμα θα έχει συνάντηση με τον Σεβασμιότατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ.Στυλιανό.

Κατά την διάρκεια του ταξιδιού του στην Αυστραλία, ο κ.Γεροντόπουλος θα έχει σειρά επαφών με τα προεδρεία των Ελληνικών Κοινοτήτων Μελβούρνης και Βικτωρίας, του Σίδνεϊ, του Ελληνο-Αυστραλιανού Συμβουλίου και της Παμμακεδονικής, αλλά και του Ελληνο-Αυστραλιανού Εμπορικού Επιμελητηρίου Μελβούρνης.

Θα έχει επίσης γνωριμία και επαφές με ομογενείς ομοσπονδιακούς και πολιτειακούς βουλευτές και γερουσιαστές, ενώ θα επισκεφθεί και ελληνικά σχολεία στις τρεις πόλεις.

Παράλληλα θα παραστεί στην κοινή εκδήλωση ύψωσης της ελληνικής σημαίας στους όμορους δήμους Hurstville/Kogarah.

Εμφανίσεις: 38149
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!