Κονσέρτο βυζαντινής μουσικής για ανέγερση Μοναστηριού στη Κροατία

ImageΚατόπιν προσκλήσεως του πατριαρχείου Σερβίας και της Επισκοπής Γορνιοκαρλοβακίου, και έπ’ ευλογίες του μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ Ιερωνύμου, ο Αρχ. π. Νικόδημος Καβαρνός μετά της συνοδείας ισοκρατών, θα δώσουν ένα Κονσέρτο Βυζαντινής Εκκλησιαστικής Μουσικής το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου και ώρα 20.00 Βοσνίας (21:00 Ελλάδος) στην πόλη Μπάνια Λούκα της Σερβικής Δημοκρατίας της Βοσνίας.

Το κονσέρτο θα πραγματοποιηθεί στην Αίθουσα του Μεγάρου Mουσικής Banski Dvor, με σκοπό την προβολή της Βυζαντινής Μουσικής Παράδοσης στα πλαίσια του "Tηλεμαραθωνίου 1415" για την ανέγερση του Μοναστηριού της Παναγίας Τριχερούσας στην Κροατία.

Η συναυλία θα τελεσθεί για λογαριασμό του Πατριαρχείου και θα αναμεταδοθεί Live, από τον κρατικό τηλεοπτικό σταθμό RTRS και την κρατική ραδιοφωνία ( ТВ Уживо )

Στην συναυλία έχουν προσκληθεί όλοι οι ανώτατοι εκπρόσωποι του Κράτους, της Ορθόδοξης Εκκλησίας της χώρας και ο Έλληνας πρέσβης της Βοσνίας.

"Μπορείτε να την παρακολουθήσετε ζωντανά μέσω ίντερνετ, στο www.rtrs.tv, κάνοντας κλικ πάνω αριστερά, εκεί που λέει "ΤΒ" με κόκκινο. Έναρξη μετάδοσης: 21:15 ώρα Ελλάδος"

Εμφανίσεις: 43378
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!