Κοσμοσυρροή προσκυνήματος στην Κάρα του Αγίου Ραφαήλ στο Κιλκίς (ΦΩΤΟ)

rafail kilkis 5

Πλήθος ευσεβών πιστών από το νομό Κιλκίς και όχι μόνο συρρέει καθημερινά στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς για να προσκυνήσει την κάρα του Αγίου Νεοφανούς Μάρτυρος Ραφαήλ από την Μυτιλήνη.

Το Σάββατο 29 Μαρτίου το απόγευμα πραγματοποιήθηκε η λαμπρή υποδοχή της τίμιας κάρας από τον Ιερό Κλήρο της Ιεράς Μητροπόλεως στο προαύλειο χώρο του Μητροπολιτικού Ναού παρουσία των τοπικών αρχών και εκατοντάδων ορθοδόξων χριστιανών.

Το αίτημα της μεταφοράς έκανε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ και έγινε δεκτό με ιδιαίτερη θέρμη από τον Σεβ. Μητροπολίτη Μυτιλίνης κ. Ιάκωβο.

Την Τίμια Κάρα κόμισε ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Ιωάννου Υψηλού Αρχιμ. π. Ραφαήλ συνοδευόμενος από τον Αρχιμ. της Ι.Μ.Π.Κ. π. Ευγένιο Ιωάννου.

Λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου, η Τίμια Κάρα θα αναχωρήσει αντί για την Πέμπτη 3 Απριλίου, την Κυριακή 6 Απριλίου μετά τον Κατανυκτικό Εσπερινό.

Ο Ναός παραμένει ανοικτός καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας έως τις 9 το βράδυ ενώ τελούνται καθημερινά ακολουθίες σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινωθεί.

rafail kilkis 1

rafail kilkis 2

rafail kilkis 3

rafail kilkis 4

rafail kilkis 6

rafail kilkis 7

rafail kilkis 8

rafail kilkis 9

Εμφανίσεις: 69440
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!