Εκδήλωση στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου

DSCN1244

Με μεγάλη προσέλευση και με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 5 Απριλίου στον Ι.Ν. Παναγίας Μυρτιδιωτίσσης Αλίμου η εκδήλωση Βυζαντινής Μουσικής «Ποία άσματα μέλψω». 

Στην εκδήλωση παρέστη ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Συμμετείχαν στην εκδήλωση η βυζαντινή Χορωδία του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, η Ορθόδοξη Εκκλησιαστική Βυζαντινή Χορωδία υπό την Διεύθυνση του κ. Μιχαήλ Μακρή και ο χορός των ιεροψαλτών του Ι. Ναού υπό τη Διεύθυνση του κ . Παναγιώτου Κουτρά.

Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών ο οποίος ανέφερε ότι η βυζαντινή μουσική είναι ιερή τέχνη. 

Ευχαρίστησε για την εξαιρετική εκτέλεση των κατανυκτικών ύμνων που τόσο αριστοτεχνικά αποδόθηκαν και ανέφερε ότι ήταν θαυμάσια αυτή η στιγμή για να ακούσουμε αυτούς τους ύμνους της Μ. Εβδομάδος.

Ευχαριστίες προς όλα τα μέλη της χορωδίας εξέφρασε ο Προϊστάμενος του Ι.Ν. Αρχιμ. Πολύκαρπος Κεντικελένης για την άψογη απόδοση των ύμνων.

DSCN1251

DSCN1257

DSCN1263

DSCN1266

DSCN1271

Εμφανίσεις: 62650
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!