Πασχαλινές λαμπάδες μοίρασε η Ι.Μ. Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Άκοβας

labades1

Οι Πατέρες της παλαιφάτου Ιεράς Μονής του Ευαγγελισμού της Υπεραγίας Θεοτόκου, Κάστρου Άκοβας (Αρκαδίας) με τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίου, πακέταραν 100 πολύχρωμες πασχαλινές λαμπάδες για μικρά παιδιά.

Αυτές τις καλαίσθητες λαμπάδες της μοίρασαν ως πασχαλινό δώρο την Πέμπτη 10 Απριλίου 2014, σε όλα τα παιδιά του νηπίου, καθώς και των έξη τάξεων του Δημοτικού Σχολείου Τροπαίων.

Για αυτή την χαρούμενη ευκαιρία θέλουμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς την Διευθυντήρια του Σχολείου κ. Ματούλα και τους ευγενείς δασκάλους και Νηπιαγωγό (στους οποίους προσφέραμε ως ευλογία Εορτολόγια του 2014, έκδοση της Αρχιερατικής Περιφέρειας Κοντοβάζαινας).

Ακόμα ευχαριστούμε και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδευμένων, αιδεσιμώτατο πατέρα Φίλλιπο Ραΐσι, εφημέριο Βυζικίου.

Τέλος ο καθηγούμενος της Μ. Άκοβας π. Νεκτάριος Ν. Πέττας ευχήθηκε στους μικρούς μαθητές καλή και ευλογημένη Ανάσταση, υγεία στους οικείους τους και καλή πρόοδο στα μαθήματά τους.

labades2

labades3

labades4

Εμφανίσεις: 45032
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!