Η εορτή του Αγίου Γεωργίου στην Μυτιλήνη

despoths

Με τη δέουσα επισημότητα γιορτάστηκε και φέτος στην 98 ΑΔΤΕ αρχιπελάγους, η μνήμη του μεγαλομάρτυρα και τροπαιοφόρου Αγίου Γεωργίου, προστάτη του στρατού ξηράς.

Στο πλαίσιο του εορτασμού της μνήμης του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Στρατού Ξηράς πραγματοποιήθηκαν χτες Τέταρτη εκδηλώσεις στο Στρατόπεδο ΣΧΗ (ΠΖ) ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ στη παγανή της Μυτιλήνης

Την Τετάρτη 23 Απριλίου 2013 στις 11:20 το πρωί, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΣΧΗ (ΠΖ) ΜΑΥΡΟΜΙΧΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ», εντος του διοικητηρίου της 98 ΑΔΤΕ, η τελετή εορτασμού της Ημέρας του Αγίου Γεωργίου προστάτη του Στρατού Ξηράς, με την παρουσία του Δ/κτη της 98 ΑΔΤΕ.

Στην δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου εντός του χώρου του στρατοπέδου, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, παρέστησαν ο Δ/κτης της 98 ΑΔΤΕ, απόστρατοι στρατηγοί και διοικητές, εκπρόσωποι από τα σώματα ασφαλείας, εκπρόσωποι από το πολεμικό ναυτικό και αξιωματικοί του Στρατού από όλα τα σώματα.

Επίσης παραβρέθηκαν και ο δήμαρχος Λέσβου, ο αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, και πολλοί άλλοι επίσημοι.

Με βάση το τελετουργικό, εψάλλει δοξολογία χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μυτιλήνης κ. Ιακώβου, ακολούθησε η ανάγνωση της ημερήσιας διαταγής του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, και κατάθεση στεφάνου στο Ηρώο από το Διοικητή της 98 ΑΔΤΕ.

Μετά το πέρας της τελετής, οι παρευρισκόμενοι ξεναγήθηκαν στην έκθεση οπλισμού που υπήρχε στο χώρο, στο τέλος στους καλεσμένους προσφέρθηκαν αναψυκτικά και διάφορα φαγώσιμα.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και η μπάντα της 98 ΑΔΤΕ.

despoths1

daspoths2

Εμφανίσεις: 43338
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!