Εορτασμός της Β' Εθνοσυνέλευσης στο Άστρος (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

DSC 0043

Με τη δέουσα λαμπρότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Άστρος ο εορτασμός της 191ης επετείου της Β΄ Εθνοσυνέλευσης.

Μετά την Θεία Λειτουργία και τη Δοξολογία, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου, στο Ι. Ν. Αγίου Νικολάου, ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και η κατάθεση στεφάνων στο χώρο της Εθνοσυνέλευσης, ενώ τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο Δήμαρχος Βορ. Κυνουρίας κ. Μ. Σκνατζός.

Ο εορτασμός ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη παρέλαση στην κεντρική πλατεία του Άστρους.

Το παρών έδωσαν ο Περιφερειάρχης κ. Π. Τατούλης, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευ. Γιαννακούρας, ο Δήμαρχος κ. Μ. Σκαντζός, μέλη της δημοτικής αρχής και του ΔΣ, οι υποψήφιοι Δήμαρχοι κκ. Π. Μαντάς, Γ. Δαλιάνης και Ι. Γιοβάς, ο π/σ κ. Δ. Λαλουδάκης, οι πολιτευτές Αρκαδίας με τη ΝΔ κκ. Κ. Βλάσσης, Βασ. Κοντοζαμάνης και της ΑΝΕΛ κ. Δαλιάνης, εκπρόσωποι των ενόπλων δυνάμεων και των σωμάτων ασφαλείας, το Δήμο Τρίπολης εκπροσώπησε ο δ.σ κ. Κατσίρης, καθώς και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι.

DSC 0001

DSC 0005

DSC 0007

DSC 0008

DSC 0068

DSC 0124

DSC 0155

Εμφανίσεις: 48855
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!