Επιβεβαίωση Romfea.gr – Προσωρινή η παραίτηση του Μητροπολίτη Ιωνά

ImageΗ Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων της Ορθόδοξης Εκκλησίας εν Αμερική (OCA) επιβεβαιώνει πλήρως το δημοσίευμα του Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr», το οποίο το πρωί έγραψε αποκλειστικά για την παραίτηση του Επικεφαλής της OCA.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, η Ιερά Σύνοδος των Επισκόπων της (OCA), συνεδρίαζε για δύο μέρες στο Σάντα Φε του Νέου Μεξικού.

Εκεί ο Μητροπολίτης Ιωνάς υπέβαλε προς την Ιερά Σύνοδο την παραίτησή του για το διάστημα 2 μηνών, για προσωπικούς λόγους και πνευματική ανανέωση.

Η Ιερά Σύνοδος έκανε δεκτό το αίτημα του Επικεφαλής της OCA Μητροπολίτου Ιωνά, και διόρισε προσωρινό επικεφαλής όπως είχε γράψει και η Romfea.gr τον Αρχιεπίσκοπο Ντιτρόιτ Ναθαναήλ, της Ρουμανικής Επισκοπής για 60 ημέρες.

Επίσης, αποκλειστικές πληροφορίες της Romfea.gr αναφέρουν, ότι η Ιερά Σύνοδος αποδέχθηκε και την παραίτηση του Πρωτοσύγκελου Πρωθιερέα Αλεξάνδρου, και την θέση του έλαβε ο Επίσκοπος Πίτσμπουργκ και Δυτικής Πενσυλβάνια Μελχισεδέκ.

Σημείωση: Η Romfea.gr για ακόμη μια φορά δείχνει την σοβαρότητα της έγκυρης και αξιόπιστης ενημέρωσης.

Δείτε επίσης:

Παραίτηθηκε ο Επικεφαλής της OCA Μητροπολίτης Ιωνάς

Εμφανίσεις: 69061
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!