Επικεφαλής συντονιστής στο Γραφείο Τύπου της Συνόδου ο Γ. Βασιλείου

giorgos basileiou 

Ένα μεγάλο κενό στην εκκλησιαστική διοίκηση διευθυτήθηκε προσφάτως από την Ιερά Σύνοδο.

Πρόκειται για τη λειτουργία του τομέα ενημέρωσης και τις αρμοδιότητες του γραφείου Τύπου.

Το νευραλγικό αυτό κομμάτι της διοίκησης μέχρι πρότινος λειτουργούσε επακρώς μεν, χωρίς συγκεκριμένους κανόνες δε, με αποτέλεσμα συχνά να ανακύπτουν παρεξηγήσεις και αρμοδιότητες να επικαλύπτονται.

Η Διαρκής Ιερά Σύνοδος, όμως, ενεργώντας με αποτελεσματικότητα, προώθησε και ενέκρινε ένα πλήρες και αναλυτικό οργανόγραμμα.

Η ευθύνη της στελέχωσης και της λειτουργίας του γραφείου Τύπου ανατέθηκε στον εκάστοτε αρχιγραμματέα και ο έμπειρος δημοσιογράφος - Θεολόγος Γιώργος Βασιλείου ανέλαβε καθήκοντα συντονιστή και επικεφαλής του γραφείου.

Η επιλογή ήταν φυσικά αναμενόμενη, αφού ο κ. Βασιλείου για πάνω από μια δεκαετία ασκεί τα συγκεκριμένα καθήκοντα ατύπως.

Πλέον, έχει τη γενική ευθύνη επισήμως. Πέραν της ενημέρωσης και του συντονισμού των επικοινωνιακών ενεργειών, να σημειώσουμε ότι τα τελευταία χρόνια οργανώθηκε ένα πολύτιμο αρχείο δημοσιευμάτων, που αναμφίβολα θα αποτελέσει θησαυρό για τους μελετητές του μέλλοντος.

Εμφανίσεις: 81606
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!