Στον Μητροπολίτη Αιτωλίας ο Α. Κατσανιώτης

katsaniotisΤης Βάσως Βήττα

Το Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Κοσμά επισκέφτηκε σήμερα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Ανδρέας Κατσανιώτης, συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Αιτ/νίας Νεκτάριο Φαρμάκη και το Μεσολογγίτη υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Κώστα Κατσαρό.

Ο Μητροπολίτης τους δέχθηκε στο γραφείο του, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων ήταν και η κατασκευή Ναΐσκου στο χώρο του νέου νοσοκομείου Αγρινίου.

Όπως υπογράμμισε ο Μητροπολίτης κάποιοι εμποδίζουν την κατασκευή του Ιερού Ναού στο νοσοκομείο, παρόλο που θεωρείται απαραίτητος ένας χώρος προσευχής μέσα σε ένα νοσηλευτικό ίδρυμα, όπου οι ασθενείς και οι συνοδοί θέλουν να έχουν μια επαφή με το Θεό και με τον πνευματικό τους.

Ο κ. Κατσανιώτης υποσχέθηκε ότι θα μεταφέρει άμεσα αυτό το αίτημα στον Διοικητή της 6ης ΥΠΕ, αλλά και στον υπουργό Υγείας Αδ. Γεωργιάδη που τις επόμενες ημέρες θα επισκεφτεί την Πάτρα.

Μάλιστα ο κ. Κατσανιώτης υποσχέθηκε ότι θα προτείνει στον υπουργό να επισκεφτεί ο ίδιος το νοσοκομείο Αγρινίου.

Ο κ. Κοσμάς ενημέρωσε επίσης τον υποψήφιο Περιφερειάρχη για το πρόβλημα έλλειψης χρημάτων που υπάρχει για την ολοκλήρωση της ανακαίνισης του κτιρίου της Μητρόπολης, η οποία έχει μείνει στη μέση.

Όπως υπογράμμισε ο Μητροπολίτης, επειδή η εκκλησία έχει ως στόχο τη στήριξη των αδυνάμων σε αυτή τη δύσκολη εποχή, ο ίδιος προτίμησε να διαθέσει χρήματα στον κοινωνικό τομέα, παρά να τα διαθέσει για το κτίριο.

Ωστόσο και αυτό πρέπει να ολοκληρωθεί, γι’ αυτό και πρέπει να βρεθεί κάποια χρηματοδότηση.

Ο κ. Κατσανιώτης δήλωσε ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια, ώστε να βρεθούν τα χρήματα που απαιτούνται για το κτίριο.

Εμφανίσεις: 35244
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!