Κοντά στους Φοιτητές του!

kitroys

Από τους φοιτητές της Α.Ε.Α.Θ. του στ’ εξαμήνου Ι.Σ.

Δεν μπορεί να μην συγκινηθεί κάποιος διαβάζοντας αυτούς τους λόγους του Απ. Ιακώβου στην Καθολική του επιστολή (Κεφ.: γ’ 13 ) απευθυνόμενος προς στις δώδεκα φυλές της διασποράς, δηλαδή προς τα έθνη των εξ Ιουδαίων Χριστιανών για να καταδείξει ποιος είναι ο αληθινός σοφός και φωτισμένος κατά Θεόν.

Και δεν μπορεί κανείς να μην συγκινηθεί βλέποντας αυτούς τους λόγους του Απ. Ιακώβου να έχουν τόσο μεγάλη απήχηση και εφαρμογή στο πρόσωπο ενός ταπεινού και αξίου Ιεράρχου, του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους και Κατερίνης

Στο άκουσμα της προαγωγής του σε επίσκοπο και Μητροπολίτη Κίτρου και Κατερίνης τα συναισθήματα όλων των φοιτητών ήταν ανάμικτα, χαρά και λύπη μαζί.

Χαρά για την εκλογή ενός «δικού μας» και καθ’ όλα αξίου ανθρώπου και λύπη γιατί όλοι πιστέψαμε ότι θα εγκαταλείψει την καθηγητική του έδρα.

Η απάντηση ήρθε ακριβώς την ημέρα της εκλογής του, αφού προτίμησε να μοιραστεί την χαρά του αυτή με τους φοιτητές του!!!

« Οὐκ ἀφήσω ὑμᾶς ὀρφανούς∙ ἔρχομαι πρὸς ὑμᾶς »

« Τί οὖν ἐροῦμεν » δια αυτόν;

Εμφανίσεις: 64776
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!