Θεία Λειτουργία στο Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

alexpoleos-nosokomeio

Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Θαλλελαίου, που βρίσκεται εντός του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Αλεξανδρουπόλεως τελέσθηκε σήμερα το πρωί 12 Μαΐου 2014.

Με την Ακολουθία, στην οποία προεξήρχε ο Μητροπολίτης Άνθιμος τιμήθηκε το λειτούργημα - επάγγελμα του νοσηλευτή, αφού η 12η Μαΐου έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως Διεθνής Ημέρα Νοσηλευτή.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Άνθιμος, στο σύντομο χαιρετισμό του, αναφέρθηκε στο ξεχωριστό, γεμάτο αυταπάρνηση και προσήλωση έργο των Νοσηλευτών, ενώ τους ευχήθηκε με την χάρη του Θεού, να έχουν υγεία και δύναμη συνεχίζοντας άοκνα την προσφορά τους προς τον συνάνθρωπο.

Ακολούθησε επίκαιρη ομιλία εντός του Ιερού Ναού, στον οποίο προσήλθε η πλειονότητα των νοσηλευτών και νοσηλευτριών με επικεφαλής την προϊσταμένη, καθώς και ο Διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Λαζόπουλος.

Την Διεθνή Ημέρα Νοσηλευτή τίμησαν με την παρουσία τους και εκπρόσωποι του νοσηλευτικού προσωπικού που εργάζονται στο Σταυρίδειο Εκκλησιαστικό Ίδρυμα Χρονίως Πασχόντων “Ο Άγιος Κυπριανός” της Μητροπόλεως μας.

Αμέσως μετά, από την πλευρά του νοσηλευτικού προσωπικού του Νοσοκομείου παρατέθηκε κέρασμα.

Εμφανίσεις: 55796
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!