Ψηφιακή εκπαιδευτική πλατφόρμα δημιούργησε η Βιβλιοθήκη της Ι.Α. Αθηνών

bibliothiki

Η Βιβλιοθήκη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών προσηλωμένη στους εκπαιδευτικούς, πολιτιστικούς και κοινωνικούς της σκοπούς και φιλοδοξώντας διαρκώς στην υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικής ψηφιακής πλατφόρμας για την ευκολότερη και αποτελεσματικότερη πρόσβαση των παιδιών στη γνώση.

Η διαδικτυακή εκπαιδευτική πλατφόρμα eclass.biaa.gr αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών μαθημάτων. Ακολουθεί τη φιλοσοφία του λογισμικού ανοικτού κώδικα και υποστηρίζει την υπηρεσία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, χωρίς την απαίτηση ειδικευμένων τεχνικών.

Με το πολύτιμο και ουσιαστικό αυτό εργαλείο, τόσο οι μαθητές, όσο και οι καθηγητές του προγράμματος «Κοινωνικό Φροντιστήριο», αποκτούν πλέον πλήθος δυνατοτήτων για τη διδασκαλία, τη μάθηση, την ενημέρωση καθώς και την διαχείριση και οργάνωση του εκπαιδευτικού τους προγράμματος ψηφιακά.

Το εν λόγω εγχείρημα πραγματοποιείται χάριν της ευγενικής χορηγίας της εξειδικευμένης εταιρίας στο χώρο της ηλεκτρονικής μάθησης K & I Creative Learning.

Εμφανίσεις: 46510
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!